Meelelahutuslik ühiskokkamine Urpo Reinthaliga!

Urpo on Tartus asuva restorani Ylicool looja ja peakokk. Tema varasemasse kogemuste pagasisse kuuluvad erinevad ülikoolilinna toitlustuskohad. Urpo armastab tööd köögis ja teeb seda suure kirega. Oma restoranis paneb Urpo osad toidud hoopis pudelisse ja kasutab serveerimisel omapäraseid ja üllatavaid lahendusi. Ta on kokk, kelle hommik algab käiguga turule värske ja Eestimaise järele!

Urpo menüü inspiratsiooniks, mida üheskoos valmistama hakkame, on Eestimaine tooraine ja selle tulevik.

Menüü:

Tatramanna pliinid tudraseemne tšipsi ja tikrimoosiga
Sous vide meetodil küpsetatud Leoki talu tuurafilee punapeedi ketšupi ja haugimarjaga
Võrumaa küülik
Kilgijahust küpsised ehk tulevik meie laual!

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.
Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.

Üritus Facebookis

Teised üritused

Info

Kuupäev: 15. 01. 19

Kell: 17:45 - 22:00

Koht: Toiduakadeemia

Pilet: 55 €

Kontakt:

Toiduakadeemia koduleht