Meelelahutuslik ühiskokkamine Mihkel Manglusega

Mihkel Manglus on restorani Joyce peakokk.

Seda, et kokkamine ja kokandus talle meeldib, teadis Mihkel juba varases nooruses. 14 aastasena hakkas ta koolivaheaegadel Tallinnas Egoistis praktikal käima. Edasi leidis Mihkel endale praktikakohad juba väljaspool Eestit, alustades Rootsiga ja liikudes edasi Saksamaale ja Belgiasse, kus kõik kohad omasid vähemalt ühte Michelini tärni.
Enne restoran Joyce juhtis Mihkel köögivägesid veel populaarses söögikohas Meat Market.

Menüü
- Kurgi-mandlisupp marineeritud krevettide ja laimigeeliga
- Küpsetatud portobello seen sibula-sinepimarmelaadi ja hernekreemiga
- Röstitud forell sooja kartulisalati ja pruuni või sabayoni kastmega
- Valge šokolaadi panna cotta sidrunmelissi želee ja astelpaju-granitaga

Hind ühele huvilisele: 55 eurot.
Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.
Koha koolitusele tagab meie kodulehe (www.toiduakadeemia.ee) kaudu ostetud pääse.

Üritus Facebookis

Teised üritused

Info

Kuupäev: 09. 10. 18

Kell: 18:00 - 22:00

Koht: Toiduakadeemia

Pilet: 55 €

Kontakt:

info@toiduakadeemia.ee