Meelelahutuslik ühiskokkamine - Eesti köök!

Henari Nõu on Eesti Rahva Muuseumi peakokk. Enne muuseumi oli Henari tööl aga mõisas, täpsemalt Pädaste mõisa restoranis Alexander.

Tema lemmik tooraine on värske ja eelistatult ka kohalik. Henari kasutab toiduvalmistamisel palju värskeid ürte ja köögivilju. Ta usub, et kõik toidud, mida valmistatakse südamega, on alati head.
Henari enda meelistegevuseks on liha valmistamine.

Menüü:

Muhu jaanalinnu hake, kadaka suits ja tatar
Rautsi talu peedi orsotto, Kolotsi kitsejuust ja spinat
Veisepõsk, juurseller, apteegitill ja õun
Käsitöö jäätis (vedellämmastikuga)

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest.
Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.

Asukoht: Kastani 42, Tartu (Aparaaditehas)

Loe lisa ja soeta pääse SIIT

Teised üritused

Info

Kuupäev: 14. 05. 19

Kell: 17:45 - 22:00

Koht: Toiduakadeemia

Pilet: 55 €

Kontakt:

+372 53 23 19 90

tartu@toiduakadeemia.ee
Koduleht 

Facebook