Meelelahutuslik ühiskokkamine Ööbiku Gastronoomiatalu peakoka Ants Uustaluga vol2!

Seoses suure huviga Ants Uustalu koolituse vastu, tuleb koolitus kordamisele!

Ants Uustalu on Ööbiku Gastronoomiatalu asutaja ja peakokk. Ta väärtustab kõrge kvaliteediga toorainet, puhtaid ja maalähedasi maitseid, klassikalisi kulinaarseid võtteid ning peent ja elegantset viimistlust. Oma “eelmises elus” töötas Ants koka ja peakokana nii Suurbritannias kui ka Eestis. Ants on veendunud, et süüa tuleb teha naudingu ja armastusega, mitte võtta seda kui kohustust.

MENÜÜ:

Metsise džinniga immutatud Pähkla forell, tsitrusefileed, apteegitilli salat ja krevetid.
Ramenileem, pošeeritud muna ja krõbe veiseliha.
Maisikana, muskaatkõrvitsakreem, pastinaagi õhikud ja veinikaste.
Šokolaadi-vaarika ganache, vaarikakreemiga.
Keefiri-mitmevilja karask.
Käsitöö hapukoorevõi.

Grupi suurus on maksimaalselt 20 inimest. Hinna sees on tervitusjook, tee, kohv, lauavesi ja kõik retseptid. Koha koolitusele tagab väljaostetud pääse.

Teised üritused

Info

Kuupäev: 12. 03. 19

Kell: 17:45 - 22:00

Koht: Toiduakadeemia

Pilet: 55 €

Kontakt:

Toiduakadeemia koduleht